Fotograf: Alan Diaz/ Marcio Jose Sanchez

”Jag har använt min Iphone X i en månad – och kommit fram till att jag hatar den”

En av bristerna gör att telefonen upplevs vara helt omöjlig att använda. 

Apples senaste smartphone får sig en riktig diss. Prislappen på IphoneX är astronomisk och många undrar kanske vad det är man får för sina slantar. Dennis Green, som införskaffade sig modellen med stor entusiasm var inte direkt imponerad, enligt Business Insider.

Listan på brister kan göras lång, menar han. Den hajpade funktionen FaceID som var ett dragplåster för Apple levde inte upp till förväntningarna och det coola skalet i krom drar på sig den ena repan efter den andra.

"Nu har jag använt den i en månad och kommit fram till att jag inte alls gillar den. Faktum är att jag till och med hatar den", säger Dennis Green.

Men det finns en brist i synnerhet som retar gallfeber på honom, nämligen skärmen – som är helt omöjlig att använda med en hand.

Svårigheten att komma åt vissa appar och själva kontrollpanelen, som kan räknas som tämligen essentiella funktioner blir en ordentlig utmaning om man inte har en passande handstorlek. Inte ens Apples funktion "Reachability", som är tänkt att underlätta för de som kan relatera till problemet fungerar och rädslan att tappa dyrgripen i marken är konstant.

"Jag förväntade mig att vänja mig vid den, men det hände aldrig. En telefon ska anpassa sig till användaren, inte tvärt om. Om detta är framtiden för smartphones stannar jag hellre kvar i det förflutna", säger Dennis Green.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST