Fotograf: Lindsten/Nilsson

Löwengrip släppte just sin årsrapport – och det är galet bra siffror

Det går riktigt bra nu.

Isabella Löwengrips bolag Löwengrip Invest har precis släppt sin årsrapport.

Och det går riktigt bra – det senaste räkenskapsåret har vinsten efter finansiella poster ökat med över 140 procent, och Löwengrip har dessutom som ensam aktieägare kunnat plocka ut 525 000 kronor i utdelning. Det rapporterar DI.Här är Löwengrips kanonsiffror:

  • Nettoomsättningen har ökat rejält från 4,3 till 7,1 miljoner
  • Resultatet efter finansiella poster ökade från 1,7 till 4,3 miljoner kronor, det vill säga en ökning på över 140 procent.
  • Bolagets tillgångar har mer än dubblerats och uppgår till 9,3 miljoner kronor.


Målsättningen är att spränga miljardvallen om fem år, för samtliga verksamheter under Löwengrip-paraplyet.

”Vi ska bli ett nytt Estée Lauder! För henne tog det trettiofem år att bygga upp sitt företag. Vi kommer att kunna göra vår resa på halva tiden på grund av digitaliseringen” säger hon i en intervju med Veckans Affärer.


 

Om allt började med bloggen för Isabella Löwengrip har affärerna numera utvecklats till något betydligt mer. Bloggen, vad gäller innehåll, storlek och fortsatt tillväxt inte minst på nya utländska marknader, är samtidigt det som är navet och nyckeln till Isabella Löwengrips bolagsbyggande.

Sammanlagt finns det i dag ett fyrtiotal anställda i bolagsgruppen som omsätter omkring 70 miljoner kronor.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST