Fotograf: Apple Press

”Jag har använt iPhone X i 18 timmar – och den är fantastisk”

Det skriver techskribenten Steve Kovach i Business Insider Nordic, efter att ha haft en iPhone X under knappt en dag.

”Överlag så gillar jag designen och den nya större skärmen. Och jag saknar inte hemknappen. Trots skepsisen kring Face ID funkar det fläckfritt.”Det är på tiden att iPhone får en radikalt ny design efter tre år av i princip oförändrat utseende, och det faktum att skärmen går ut till kanterna gör att telefonen fortfarande är liten nog att passa bra i din hand, enligt Kovach.Face ID fungerar bra, och låser upp telefonen i olika typer av ljus, till och med i en beckmörk garderob – och det verkar omöjligt att försöka lura ansiktsigenkänningen.Det finns mycket kvar att utvärdera; hur bra Face ID funkar över en längre tid, batteritiden, kameraprestandan bland annat – men så här långt känns det som att iPhone X är värd det höga priset, skriver Steve Kovach i Business Insider Nordic.


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.