Fotograf: Oscar Arrsjö/Instagram

Svenske experten: Så klär du dig till framgång

Klä dig till framgång, med svenske stilexperten.

Hjärnan tänker först och främst i bilder, inte i ord. Så det spelar mindre roll vad du säger än hur du faktiskt ser ut när du säger det.

Jag träffar Oscar Arrsjö över en lunch, stilexpert och aktuell med boken Klä dig för framgång – för att prata om hur kläder är ett effektivt sätt att bygga ditt personliga varumärke. Och hur du ska planera en garderob som skapar rätt uppmärksamhet.


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.