Fotograf: Volvo Press

Volvo råkade just avslöja nya modellen av misstag

Oops.

Torsdag 21 september har Volvo Cars nya modell XC40 premiär i Milano, men den har nu redan avslöjats i förväg på grund av en rejäl tabbe.

Volvos importör i Ungern råkade lägga ut alla bilder och filmmaterial för marknadsföringen i förtid, när det bara var meningen att de skulle lägga ut en kort teaser på 20 sekunder. Sajten Carscoops var snabba med att uppmärksamma missen.

Bilderna avslöjar en produktionsversion av XC40 som skiljer sig något från konceptbilen som visades i Göteborg förra året.

Volvo Cars kommer avslöja bilen officiellt i Milano, i en pop-up butik tillsammans med skandinavisk design, även om det nu inte blir en lika stor överraskning.Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant