9 saker som bara riktigt attraktiva människor gör

Att vara attraktiv hänger mycket på hur du beter dig.

Studie efter studie har visat att det är en konkurrensmässig fördel att uppfattas som attraktiv. Om andra ser dig som attraktiv har du tille exempel större chans att nå en ledarposition, tjäna mer pengar och får överlag bättre möjligheter i livet.  

Men det handlar inte så mycket om hur du ser ut, utan snarare vilka vanor du har, och hur du bemöter andra. Det skriver entreprenören Kevin Daum i Inc.

Det här är 9 saker som riktigt attraktiva människor gör, enligt Kevin Daum.

De ler ofta
"Attraktiva människor älskar livet, och allt vad det innebär… de är inte rädda för att visa livsglädjen i hur de rör sig, och i ansiktsuttrycken."

De vet hur man ska klä sig
"Att klä sig väl kräver inte mycket pengar, men det krävs dock lite eftertanke och att du är uppmärksam på detaljer. Attraktiva människor vet när de ska klä upp sig eller när det gäller att dyka upp i avslappnad klädsel".

De är försiktiga med vad de säger
"Du behöver inte vara den smartaste personen i rummet för att skapa intresse, men att visa prov på din ignorans är ett säkert sätt att stöta bort folk."

De är försiktiga med vad de konsumerar
"Dåliga vanor som tuggummi, cigaretter och för mycket alkohol kan göra dig mindre attraktiv i andra ögon, även om folk inte kommer säga något".

De lyssnar
"När du visar genuint intresse för någon annan och lyssnar på dem, då uppstår direkt en starkare personligt koppling."

De lär sig nya saker
"Lägg en timme per dag på att göra dig själv smartare".

De tar hand om sig själva
"Attraktiva människor har högt självförtroende och tar hand om sina kroppar. De njuter av livet och vill vara leva så länge som möjligt".

De tar hand om andra
"Det är något magiskt med genuin altruism. Var generös och dela med dig". 

De får andra att också känna sig attraktiva
"Varje person du träffar har någon speciellt att erbjuda. Se till att bjuda på det bästa du har att komma med i gengäld".


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST