Fotograf: Björn Rosvall/TT

Fingerprint fick just en ny toppchef

Nu ska han ta sig an Fingerprints kanske största utmaning.

Svenska biometribolaget Fingerprint Cards har rekryterat en ny chef för investerarrelationer. Det handlar om Stefan Pettersson, som har varit kommunikationschef och ansvarat för investerarrelationer på det tidigare börsnoterade kundtjänstföretaget Transcom.

Han tillträder under hösten och kommer jobba med utmaningen att attrahera institutionella investerare, skriver Dagens Indsutri. Ola Elemeland har hittills skött den rollen på konsultbasis sedan Mattias Eriksson lämnade.

Följ Fingerprint Cards aktie på VA Finans.


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.