Fotograf: Mark J. Terrill

Det här gör Elon Musk på helgen

Vi vet alla att Elon Musk jobbar extremt mycket - så vad gör han när han är ledig?

Jobbar
Elon Musks jobbvecka är vanligtvis 85 - 100 timmar och tar inte nödvändigtvis slut på fredag eftermiddag; på lördagar arbetar han ofta på SpaceX.


Steve Jurvetsson/Flickr

Umgås med familjen
Musk har fem söner som han spenderar tid med på helgerna. De är han antingen ute och reser eller tar det lugnt i sitt stora hus i Bel Air. Han har dejtat skådespelerskan i cirka ett år, men gjorde nyligen slut, enligt bland andra Mail on Sunday och People.
Tränar
Elon Musk brukar gå till gymmet en till två dagar i veckan.Läser
Sagan om Ringen samt biografier över personer som Benjamin Franklin och Albert Einstein hör till favoriterna. Musk är även ett stort fan av den obskyra historieboken ”Twelve Against the Gods” – när det blev allmänt känt sålde alla exemplar av upplagan snabbt slut på Amazon.Festar
På den amerikanska självständighetsdagen, 4 juli, dök Elon Musk upp på en fest med bland andra Leonardo DiCaprio och Orlando Bloom. Det sägs att han var iklädd kostym medan andra var där i avslappnad klädsel.


Mark J. Terrill

Källor: Entrepreneur, Inc, Business Insider, Quartz, Auto Bild, The Independent, Vanity Fair


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST