Fotograf: @KKSneakLeaks/Twitter

Nya uppgifter: Då släpps iPhone 8

Nya iPhone8 kommer lanseras samtidigt som iPhone 7s och iPhone 7s Plus.

Tidigare rykten om att Apples iPhone 8 blir försenad kan vara ogrundade.

Det skriver Apple Insider och hänvisar till KGI:s analytiker Ming-Chi Kuo som säger sig ha fått indikationer på att modellen kommer att lanseras samtidigt som iPhone 7s och iPhone 7s Plus, även om det uppges handla om en liten kvantitet och få utföranden initialt.

Lansering uppges ske i september med en produktion av 2-4 miljoner enheter detta kvartalet.

KGI:s analytiker sägs ha en historik med bra träffsäkerhet angående Apples produktionsplaner. Nu uppger han att modellen först kommer att komma ut i tre färger, svart, silver och guld.


Enligt analytikern Kuo så kommer de nya modellerna under hösten att stödja snabbladdning, men att det kan krävas en adapter (lightning-till -USB-C) samt en väggadapter för att dra nytta av funktionen.

Även om det skulle handla om ett begränsat utbud till en början så tror han att tillverkningen av iPhone 8 som vissa har valt att kalla iPhone Pro kan nå upp till mellan 45-50 miljoner enheter i år.


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.