Fotograf: therealrawcookiedough/Imgur

Det här måste vara världens konstigaste McDonalds – inuti en gammal herrgård och med hummer på menyn

Bilder: Följ med in på världens mest udda McDonalds.

I småstaden Freeport, i den amerikanska delstaten Maine, ligger världens sannolikt konstigaste McDonalds.Den här restaurangen är inhyst i en gammal herrgård från 1850. 1984 flyttade McDonalds in. Stadens strikta regler för att få bygglov innebar att McDonalds inte kunde bygga en restaurang i den vanliga stilen, skriver Business Insider.”Det här är något vi antagligen aldrig har gjort förut” sade McDonald’s presschef då det begav sig.Interiören är en underlig blandning av typisk McDonalds och New England-stil.På menyn finns Big Macs och andra favoriter – men även smörgåsar med hummer.

#mcdonalds #lobsterroll

Ett inlägg delat av Thomas Scott, PT, DPT, CSCS (@tscott7070)Det finns till och med en drive-in på sidan av huset.

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST