Fotograf: Swish Press

I höst får Swish till slut konkurrens – när Apple Pay kommer till Sverige

Nu får Swish till slut konkurrens i Sverige.

Apple kommer att lansera den mobila betalningslösningen Apple Pay i Sverige, Finland och Danmark senare i år. Det berättade företrädare för bolaget under presentationen för journalister efter gårdagens delårsrapport, skriver MacWorld.

Apple Pay lanserades i USA 2014 och nu finns betaltjänsten i 21 länder. Den senaste lanseringen skedde i maj då Italien, San Marino och Vatikanstaten lades till. 


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.