Fotograf: Carolyn Kaster

Trump: ”Vita Huset är en riktig soptipp”

Trump tycker inte Vita Huset är särskilt trevligt, och åker hellre till sina egna golfklubbar under helgerna.

”Det där Vita Huset är en riktig soptipp” ska Trump ha slängt ur sig under en runda golf, på sin egen golfbana i Bedminster. Det rapporterar Golf Magazine, något som senare har dementerats av en talesperson från Vita Huset.

”Trump är ofta som mest oreserverad bland människor som betalat för att vara nära honom” kommenterar artikelförfattaren det påstådda uttalandet.

Det är ett välkänt faktum att Trump ofta lämnar Vita Huset under helgerna – 11 av sammanlagt 28 helger under sin tid som president hittills har Trump åkt till sin egen fastighet och golfklubb Mar-a-Lago. Dessa resor har sammanlagt kostat de amerikanska skattebetalarna 29 miljoner dollar, uppger sajten Is Trump At Mar-a-Lago?


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant