Fotograf: Apple Press

Apple råkade just avslöja iPhone 8:s radikalt nya design – enligt utvecklare

Utvecklare säger sig nu ha hittat bevis på iPhone 8:s radikalt nya design.

Apple släppte nyligen firmware-koden för sin kommande smarthögtalare HomePod, och utvecklare har hittat ledtrådar kring nya iPhone 8 i koden – bland annat rörande skärmens utformning, rapporterar Business Insider Nordic.

En utvecklare säger att han har hittat kod som refererar till infraröd teknik som sak göra det möjligt att låsa upp telefonen med hjälp av ansiktsigenkänning. Tidigare rykten har gjort gällande att Apple kan skrota hem-knappen i och med iPhone8.

En annan utvecklare har hittat en ikon som tycks föreställa framsidan av iPhone 8, en ikon som tycks bekräfta tidigare uppgifter om att skärmen kommer sträcka sig nästan helt till kanterna av telefonen – en radikalt ny utformning för iPhone.Apple förväntas lansera nya iPhone i september, på bolagets stora årliga event.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST