Fotograf: Björn Larsson Roswall/TT

Fingerprint avslöjade just en ny samarbetspartner

Fingerprint vill växa genom nya samarbeten.

Svenska biometribolaget Fingerprint Cards ingår nu ett samarbete med nya modulhuset Truly Group, som är baserat i Hong Kong och har produktionsanläggningar i Shanwei, Guangdong-provinsen, Kina. Det framgår av ett pressmeddelande.

Smartphones produceras genom att moduler från flera underleverantörer monteras ihop – det är Modulhusen som ansvarar för montering och förpackning av modulkomponenterna.

Fingerprint Cards uppger att det här ett drag för att kunna fortsätta växa.

"Vi är glada över att ytterligare stärka vårt erbjudande genom det här samarbetet med Truly. Att samarbeta med rätt, noggrant utvalda partners och bredda vårt nätverk är centralt för att fortsätta växa vår verksamhet", säger Ted Hansson, Senior Vice President, Business Line Mobile, på Fingerprints.


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.