Fotograf: Daniel Ohlson

Lyxfällan-profilen blir privatekonom för ny mobilbank: "Kan bli en stark utmanare till storbankerna"

Patrick Grimlund från lyxfällan investerar i Bynk.


Patrick Grimlund har synts till i rutan i program som Draknästet, och nu senast Lyxfällan, där han har lärt människor allt han kan om privatekonomi. Nu blir han även privatekonom och investerar i mobilbanken Bynk – en app som ska hjälpa till att pressa räntor, enligt Breakit.

"Jag väljer att hoppa på Bynk för att det är en ny, seriös aktör på marknaden som erbjuder lägre räntor och full transparens. På sikt kan det bli en stark utmanare till storbankerna", säger Patrick Grimlund enligt Breakit.

Han kommer ge rådgivning både via en chatt och i särskilda fall telefon. Förutom att råda bot på ränteproblem kommer han även driva opinion mot dyra lån.

"Jag tror att de flesta människor gillar det här med igenkänning. Jag har märkt genom åren när jag jobbat med olika projekt att folk känner sig trygga och har ett uppbyggt förtroende för mig", säger Patrick Grimlund.

TV-profilen har gått in med en "hemlig" summa pengar och blir även delägare.


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!


VECKANS AFFÄRERS SENASTE LISTOR

Kalendarium

SENASTE MAGASINET: