Fotograf: Evan Vucci

Nu attackeras Trump av de egna anhängarna

Donald Trumps förslag att inleda ett samarbete med Ryssland fick ordentligt med mothugg.

Efter det omtalade samtalet under G20-mötet mellan Donald Trump och Vladimir Putin har flera i staben uttryckt åsikter som skiljt sig från presidentens inställning till Putin, enligt Dagens Industri.

Trump meddelade själv att det diskuterade samarbetet presidenterna emellan bland annat handlade om ett förslag att inrätta en enhet för IT-säkerhet mot hackerattacker i val. Detta efter att ha sagt att Putin "häftigt förnekade" Rysslands misstänkta inblandning i det amerikanska presidentvalet förra året.

Lindsey Graham, tillsammans med flera av de republikanska senatorerna verkade inte speciellt positiva till förslaget:

"Det är inte den dummaste idé jag någonsin har hört, men inte långt ifrån", säger Lindsey Graham.

Efter att ha fått ta emot en hel del kritik under helgen vände Donald Trump kappan efter vinden och backade från uttalandet. I en Tweet senare på söndagen skrev han att det hela kanske inte ens blir av, enligt CNBC.


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.