Video: Är det här Musks galnaste projekt hittills?

Kliv in i Elon Musks livliga fantasi.

Kolonisera mars med SpaceX, bygga hyperloop som tar dig fram snabbare än flyget och implantera små elektroder i hjärnan för att kunna ladda upp och ladda ner tanka – frågan är om Elon Musks tunnelprojekt ändå inte är det mest excentriska han företar sig just nu.

The Boring Company, som grundades 2016 ska försöka borra tunnlar under Los Angeles för att lösa trafikproblem – men än så länge har de bara borrat under parkeringsplatsen på SpaceX, eftersom det inte kräver något extra bygglov.

Den här nya videon från The Boring Company visar hur det skulle kunna gå till – ett futuristiskt transportsystem under jord som hämtar bilarna från markytan via ett särskilt hissystem för bilar.

Oavsett om det genomförs eller inte är det underhållande titta på.


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.