Fotograf: Magnus Hjalmarsson Neideman/SvD

Varför flyttar storägaren i Fingerprint plötsligt alla sina aktier?

Johan Carlström flyttar 6 miljoner aktier i Fingerprint.

Fingerprint Cards storägare Johan Carlström har flyttat 6 miljoner A-aktier från ett av sina bolag, Sunfloro, till ett annat av honom helägt bolag, Velociraptor. Det säger Johan Carlström till Nyhetsbyrån Direkt.

"Jag förbereder för en eventuell utlandsflytt inom några år", säger han.

Aktietransaktionen dök upp som ett flaggningsmeddelande i två steg, där ett första meddelande innehöll att Sunfloro hade sålt 6 miljoner A-aktier i Fingerprint Cards. Den andra flaggningen var Velociraptors köp av lika många A-aktier.

"Jag har inte minskat mitt innehav", säger Johan Carlström.


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium