ANNONS
Fotograf: Cabonline

Lisa Lindström lär dig hitta din plats i kaos

I det andra avsnittet av "Ulfs taxi" får du dela baksäte med Lisa Lindström, en av Sveriges mest inflytelserika digitala experter. Se henne berätta om hur vi smartast tar klivet in i vårt nya kreativa prototypsamhälle.

Som tidigare digital rådgivare åt statsminister Stefan Löfvén och som snabbväxande entreprenör är hon definitivt en av Sveriges mest erfarna nätexperter. I baksätet på "Ulfs Taxi" ger hon sin bild av var samhället och näringslivet är på väg.

Ulfs taxi:

I "Ulfs Taxi" plockar Ulf Skarin, creative director på Veckans Affärer, i varsitt avsnitt upp sex av Sveriges mest spännande framtidsspanare. Se vart vi är på väg!

De sex framtidsspanarna är:

Alexander Bard, nätfilosof, författare och föreläsare

Lisa Lindström, digital expert

Micael Dahlén, ekonomiprofessor

Danica Kragic, professor i datalogi

Kjell A Nordström, managementförfattare och föreläsare

Anna Felländer, digitaliseringsekonom

Se de föregående avsnitten: 

Avsnitt 1: Åk taxi med Alexander Bard 

Här får du se henne förklara hur vi bäst utnyttjar kraften från vårt gamla industrisamhälle in i en ny verklighet som bygger mycket mer på kaos och kreativitet. Och varför hon hyser en särskild förkärlek och hopp till kvinnor över 55 år.

Lisa Lindström har varit en av fyra särskilt utsedda digitala rådgivare till regeringen. Hon är vd och delägare till den digitala designbyrån Doberman, som bland annat har kontor i New York.

Om Cabonline: 

Cabonline är Sveriges största taxiflotta och grundades 1989. Med välkända och trygga varumärken som bland annat TaxiKurir, Sverigetaxi, Norgestaxi, TOPCAB, och Taxi Skåne finns Cabonline i över 200 orter i Sverige och 5 städer i Norge.

Cabonline är Europas ledande teknik- och serviceleverantör till taxibranschen. I Sverige och Norge är cirka 3500 åkerier anslutna med tillsammans ungefär 7000 fordon.

Taxiägarna får, genom Cabonline, attraktiva kundavtal, branschledande teknikutveckling och tillgång till stordriftsfördelar och infrastruktur. Gruppen omsätter cirka 5 MDR SEK och utför drygt 20 miljoner resor per år.

Läs mer om ett smartare sätt att åka taxi på Cabonline.com. 


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!


VECKANS AFFÄRERS SENASTE LISTOR

Kalendarium

SENASTE MAGASINET: