Varför har den här svenska startupen lanserat en app som ger bort gratis godis?

Här är allt du behöver veta om appen som ger dig möjlighet att spela spel och konsumera godis – helt gratis. 

Nya svenska spelappen Sweet Games ger bort gratis godis. Användarna samlar poäng genom att spela olika spel, och poängen kan sedan användas för att konsumera godis – utan att behöva betala några riktiga pengar.

Appen är utvecklad av Weesteer AB som specialiserar sig på spel som ska hjälpa konsumentinriktade vaurmärken att lyckas fånga kundernas uppmärksamhet och bygga varumärke. Deras koncept går ut på att konsumenter får underhållning, engagemang och belöning – samtidigt som varumärkena får fler engagerade kunder och värdefull data på konsumenternas beteende.

Sweet Games är ett samarbete med Sverigeshopping AB, som driver e-handelssajten Sverigegodis.se, som lanserar appen för att kunna engagera sig med och utvärdera sin målgrupp.

”Deras tekniska plattform, i kombination med ett snabbfotat team av entreprenörer, öppnar upp en värld av unika möjligheter i en konkurrensutsatt marknad” säger Carl-Wilhelm Jonson, grundare och vd på Sverigeshopping AB.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.