Fotograf: Lars Pehrson/SvD/TT

Vill du jobba på Spotify? Nu söker de personer som ska leda ett helt nytt projekt i Stockholm

Nu har du chansen att få jobba på Sveriges mest hajpade bolag.

Är du Sveriges vassaste produktchef? Nur har du chansen att få jobba på landets mest hajpade bolag.

Svenska musiktjänsten Spotify vill börja tillverka egen hårdvara, rapporterar Engadget med hänvisning till upplagda jobbannonser.

Spotify ska i annonserna efterfråga en handfull personer som kan hjälpa bolaget med att designa och sälja hårdvara direkt till bolagets befintliga och potentiella användare. 

Rollerna som bolaget vill fylla är bland annat den som produktchef för hårdvaran. Den personen skulle sitta i Stockholm och leda satsningen mot en ”fullt ansluten”-hårdvaruenhet.

En annan tjänst som Spotify vill fylla ut är den som produktchef med ansvar för ”naturlig språkförståelse”. Den personen är tänkt att arbeta med att bygga arbetsgrupper dedikerade till att bygga komponenterna i Spotifys konversationsgränssnitt.

”Det är verkligen något som kan utnyttjas i vilken röstansluten hårdvara som helst som företaget kan komma att arbeta med”, skriver tekniksajten.

Slutligen ska jobbannonserna indikera att hårdvaran skulle ingå i samma produktkategori som Pebble Watch, Amazon Echo och Snap Spectacles. 


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST