Fotograf: Gage Skidmore/Flickr, Obama White House/Flickr

Trump: Det är nya Watergate – Här är VA:s viktigaste idag

Har Obama avlyssnat Trump Tower? Allt du behöver veta den 6 mars, på 1 minut.

FÖRTROENDERAS FÖR M
Väljarnas förtroende för Moderaternas politik rasar på flera tunga områden, enligt en mätning från Ipsos. Samtidigt minskar förtroendet också för Socialdemokraternas välfärdspolitik. (DN-mån)

SÅLT MEN KANSKE INTE FÄRDIG
Lars Söderfjell har lämnat styrelsen i Fingerprint och sålt aktierna, men han är inte nödvändigtvis färdig med bolaget. Han anser att Fingerprint är ett fint och välskött bolag med väldigt låg värdering. (DI-mån)

BUDGETKRAV FRÅN V
Vänsterpartiet kräver i de pågående budgetförhandlingarna med regeringen att skatten på sjunkersättning sänks. (SVT Nyheter-sön)

STÅNDAKTIG I PRESIDENTVALET
De franska republikanernas presidentkandidat Francois Fillon tänker inte ge upp sin kampanj, trots stundande krismöte och krav på att Alain Juppe ska ta över. (TT-DN-mån)

AVHOPP I FINLAND
Finlands utrikesminister Timo Soini meddelade på söndagen att han inte kommer att ställa upp för omval på Sannfinländarnas partikongress i juni. (DN-mån)

FAKE NEWS?
Några bevis för att Donald Trumps telefoner avlyssnades av Barack Obama, innan Trump svors in, är inte kända. Troligare är anklagelsen ett försök att distrahera. (DN-sön)


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.