Fotograf: Gage Skidmore/Flickr, Obama White House/Flickr

Trump: Det är nya Watergate – Här är VA:s viktigaste idag

Har Obama avlyssnat Trump Tower? Allt du behöver veta den 6 mars, på 1 minut.

FÖRTROENDERAS FÖR M
Väljarnas förtroende för Moderaternas politik rasar på flera tunga områden, enligt en mätning från Ipsos. Samtidigt minskar förtroendet också för Socialdemokraternas välfärdspolitik. (DN-mån)

SÅLT MEN KANSKE INTE FÄRDIG
Lars Söderfjell har lämnat styrelsen i Fingerprint och sålt aktierna, men han är inte nödvändigtvis färdig med bolaget. Han anser att Fingerprint är ett fint och välskött bolag med väldigt låg värdering. (DI-mån)

BUDGETKRAV FRÅN V
Vänsterpartiet kräver i de pågående budgetförhandlingarna med regeringen att skatten på sjunkersättning sänks. (SVT Nyheter-sön)

STÅNDAKTIG I PRESIDENTVALET
De franska republikanernas presidentkandidat Francois Fillon tänker inte ge upp sin kampanj, trots stundande krismöte och krav på att Alain Juppe ska ta över. (TT-DN-mån)

AVHOPP I FINLAND
Finlands utrikesminister Timo Soini meddelade på söndagen att han inte kommer att ställa upp för omval på Sannfinländarnas partikongress i juni. (DN-mån)

FAKE NEWS?
Några bevis för att Donald Trumps telefoner avlyssnades av Barack Obama, innan Trump svors in, är inte kända. Troligare är anklagelsen ett försök att distrahera. (DN-sön)


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant