ANNONS
Energieffektivisering minskar inte bara utsläppen och kostnaderna utan ger också de boende ett bättre inomhusklimat. Fotograf: Thinkstock

Lär av den bästa i klassen på energieffektivisering

Bostäder och service står för 40 procent av Sveriges totala energianvändning och vikten av energieffektivisering i branschen är enorm. I avsnitt 6 av Energipodden får vi lyssna till E-prizevinnaren i kategorin energieffektivisering. 

I det sjätte avsnittet av Energipodden träffar du Jimmy Ekström, miljö - och energiansvarig på Lundbergs, företaget som nyss kammade hem segern i årets E-prize i kategorin energieffektivisering.

Lundbergs är ett riktigt föredöme inom branschen. De senaste fem åren har de, genom målmedvetet och långsiktigt arbete minskat sin energiförbrukning med 20 procent, men de är långt ifrån klara med sitt arbete.

I podden delar Jimmy Ekström med sig av hur deras recept på framgång ser ut, om spännande framtidsplaner och om ny teknologi. 

 

 

ENERGIPODDEN:

Energipodden behandlar tre stora områden inom energi: hållbara transporter, förnybar energi och energieffektivisering.
I varje avsnitt delar förespråkare inom de olika områdena med sig av sina erfarenheter, framtidsvisioner och tankar till Ulf Skarin på Veckans Affärer. De tjugo minuter långa samtalen är fyllda av både viktiga insikter och inspiration.

Energipodden presenteras av Veckans Affärer i samarbete med Eon.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST