ANNONS

Vart tredje nystartat företag går i konkurs

– Men här är lösningen för dem som vill rädda verksamheten

Var tredje nystartat företag går i konkurs inom tre år. Många av de företag som går i konkurs gör det i onödan. De har en fungerande och beprövad affärsidé, men av olika anledningar klarar de inte av driften.

Finansiering av företaget är lika viktigt för att driva företaget framåt som i uppstartsfasen. I det här avsnittet går vi igenom hur företag och entreprenörer kan rädda ett företag i ekonomiska svårigheter till att bli ett välmående företag igen med ekonomisk tillväxt.

Läs mer på Front Office


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.