ANNONS

Så gör du för att få pengar genom crowdfunding

– Allt fler företag får finansiering för att starta eget

Noa Fridmark lyckades förverkliga sin dröm att driva eget företag genom att få finansiering via crowdfundingföretaget FundedByMe. Detta är han inte ensam om. FundedByMe har hjälpt till att finansiera nästan 500 företag.

I det här avsnittet går vi igenom varför det är viktigt att företag och affärsidéer når ut och får finansiering för att förverkligas. Vi går också igenom hur du kan göra för att få finansiering för dina affärsidéer.

Läs mer på Front Office


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.