5 saker karriärister världen över ångrar

Det finns en röd tråd som verkar gälla många av oss som befinner sig mitt i karriären: vi ångrar en massa saker.

Ekorrhjulet rullar på och det är sällan vi hinner stanna upp och fundera över hur vi verkligen skulle vilja leva våra liv. Det riskerar att leda till ånger och känslan av att vi hade velat göra saker annorlunda. Här kommer de 5 saker karriärister världen över ångrar som allra mest, enligt Forbes. Känner du igen dig i någon av punkterna?

  1. Jag önskar att jag inte hade lyssnat på andra människor om vad jag skulle studera och följa för inriktning i livet.

  2. Jag önskar att jag inte hade jobbat så hårt och missat så mycket andra saker.

  3. Jag önskar att min rädsla inte hade hindrat mig från att förändra min situation.

  4. Jag önskar att jag hade lärt mig att hantera situationer och personer som inte är bra för mig.

  5. Jag önskar att jag inte hade låtit mig själv hamna i en sådan fälla kring pengar. 

Känner du att du behöver nya utmaningar i karriären? Kolla in vår jobbsida.

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.