Fotograf: Håkan Dahlström/Flickr

IKEA portar kärlekskranka pensionärer

Seniorer i Shanghai använder IKEA som dejtingapp.

Ett IKEA-varuhus i kinesiska Shanghai har på senare tid fått ”problem” med lokala pensionärer, som har samlats i varuhusets cafeteria för att hitta kärleken, ofta tillbringandes hela dagen där med medhavd mat. Det rapporterar Global Times.

LÄS ÄVEN: Efter kritiken: Nu plockar IKEA ner "pojk-Hitler"

Nu har IKEA i Shanghai bestämt att det är obligatoriskt att köpa något i cafeterian. De uppger att ”seniorerna… tog med sin egen mat, tog upp betalande kunders platser, var högljudda, spottade på marken och till och med bråkade.”

De nya ordningsreglerna verkar dock inte ha hindrat inflödet av kärlekskranka pensionärer. De köper helt enkelt IKEA:s billigaste snacks och kör på som vanligt, enligt Global Times.

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST