Fotograf: Press

Armbandet som förvandlar ditt finger till en telefon

... och får dig att känna dig som en hemlig agent.

Det finns ingen som inte någon gång tappat bort sina hörlurar. Med det smarta bandet Sgnl, som just nu gör succé på Kickstarter, kan du lugnt ha kvar din telefon i fickan och svara med hjälp av ditt finger. Det är bara att placera din fingertopp mot örat så transporteras ljudet genom vibrationer i kroppen. Sgnl blockerar också bakgrundsljuden så att samtalet lättare kan uppfattas, även i stökiga miljöer.

Att ha en mikrofon i ett armband är inget nytt, men nu slipper du bära Bluetooth-lurar. Med nio dagar kvar har Sgnl fått nästan 7000 personer att satsa sammanlagt 1,2 miljoner dollar. Det är ”något” mer än de 50 000 dollar grundarna hade satt upp som mål.

Projektet kommer från amerikanska Innomdle Lab, en startup som knoppats av från Samsung.

Sgnl-bandet, som kommer att säljas för cirka 169 dollar, kan användas på egen hand eller till en klocka, såväl nya som gamla.


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant