Fotograf: Narrative

Då: Dundersuccé på Kickstarter och riskkapitalet flödade Nu: Konkurs

Svenska minikameratillverkaren Narrative går i konkurs

Det svenska teknikföretaget Narrative går i konkurs. Det står klart efter att en konkursansökan lämnats in under gårdagen, skriver Breakit som uppger att över 100 miljoner kronor i riskkapital gått upp i rök.

Narrative ligger bakom en minikamera som fästs på skjortkragen och sedan automatiskt tar bilder och skickar till telefonen. Efter en uppmärksammad crowdfundingkampanj lockade företaget till sig riskkapital från bland annat Creandum och Khosla Ventures.

Under 2015 gick Narrative back med 25 miljoner kronor med en omsättning på 10 miljoner.


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.