Fotograf: Stocksnap

Superlåga priser ska få Amazons musiktjänst att krossa Spotify

Så blir nya tjänsten som lanseras redan i september.

Amazon har planer på att lansera en musiktjänst som ska konkurrera med liknande tjänster från till exempel Apple och Spotify. Men företaget arbetar även på en andra tjänst som skiljer sig på två punkter, dels att priset blir kring 5 dollar vilket är hälften jämfört med andra tjänster samt att den enbart fungerar via enheten Echo.

Branschkällor uppger till Recode att båda tjänsterna sannolikt lanseras i september. Det kvarstår dock en del detaljer för att få till slutgiltiga avtal med skivbolagen.

Den billigare tjänsten är tänkt att erbjuda obegränsad och reklamfri musik via streaming, men haken är att det inte kommer fungera via mobiler utan enbart Echo, bolagets internetuppkopplade högtalare.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST