Åhléns hållbarhetschef om deras praktikplatser för nyanlända: "Det är viktigt utifrån ett hållbarhetsperspektiv"

Anita Falkenek, hållbarhetschef på Åhléns, berättar i veckans hållbarhetspodd om deras praktikplatser för nyanlända och varför hon tycker att H&M och IKEA är bra på att dela med sig.

I dagens 13-minutersavsnitt av hållbarhetspodden träffar vi Anita Falkenek, hållbarhetschef på Åhléns hon berättar att fokus inom hållbarhetsarbetet på Åhlens handlar om att se till att leverantörerna verkligen tar sitt ansvar och att systematisera för att kunna ge kunderna hållbara erbjudanden och säkra produkter. 

"Alla varor och varumärken i våra varuhus ska uppnå miniminivå inom hållbarhet och vara säkra, men vi har högre krav på våra egna produkter, generellt vill vi hjälpa kunden att göra hållbara val", säger Anita.

Åhléns har nyligen prisats för sitt mångfaldsfokus inom sin kommunikation och de vill spegla samhället därför tar de in 100 nyanlända som praktikanter för att ytterligare öka takten i sitt mångfaldsarbete.

 


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant