Fotograf: Youtube

Här är 3 startup-stjärnor du måste följa på Snapchat för att bli en framgångsrik entreprenör

De har redan lyckats, nu delar de med sig av sina bästa tips.

Fler och fler investerare och entreprenörer flyttar från föreläsningssalar och Twitter till Snapchat. Här är några av dem som gör det bäst.

1. Justin Kan (användarnamn: justinkan)
Kan är den amerikanska entreprenören som grundade företaget Justin.tv, som idag ägs av Amazon, efter ett uppköp på 1 miljard dollar. Utöver Justin.tv har han drivit ett flertal framgångsrika tech-startups.

På sin kanal svarar han på frågor från sina följare, och ibland låter han även följare göra inhopp för att pitcha sina idéer. Lyssna på Kans tankar om vad som krävs för att lyckas med sin affärsidé.

2. Mark Suster (användarnamn: msuster)
Mest känd är Suster för att driva en av de största bloggarna om riskkapital, Both Sides of the Table. Han är mentor och affärsängel med investeringar i många tech-startups, och samtidigt en snap:are av rang.

Så gott som dagligen gör han sina "Snapstorms", där han pratar om ett specifikt ämne för dagen, till exempel VC, fundraising eller hur man bäst kommer igång med sitt företag.

3. Gary Vaynerchuk (användarnamn: garyvee)
Gary Vaynerchuk föddes i Vitryssland, men flyttde till USA med familjen. Där har han lyckats bli en framgångsrik entreprenör, författare och föreläsare. Vaynerchuk är självlärd och har blivit mycket stor på sociala medier, bland annat genom sin YouTube-kanal.

Han är känd för sin höga energinivå och insipirerande sätt, och på Snapchat får man likt en praktikant följa honom på jobbet och i hans vardag.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST