Källor: Romson kommer att tvingas bort

Framtiden för Fridolin är osäker.

ROMSON PÅ VÄG BORT
Åsa Romson kommer att tvingas bort som språkrör för Miljöpartiet, enligt källor. Gustav Fridolins framtid är mer osäker, många försöker övertala Per Bolund att ställa upp. (DI)

BROMSAR BOSTADSMARKNADEN?
Utbudet ökar på bostadsmarknaden och det tar lite längre tid att sälja. (SvD) 

SL-KORTET KAN BLI DYRARE
Alliansen och Socialdemokraterna i Stockholms läns landsting förhandlar om ett kollektivtrafikpaket, där dyrare SL-kort från och med i höst är en del. (SvD) 

BB-NOTAN VÄXER
Notan för BB Sophia växer och enligt en ny rapport Praktikertjänst tidigare vd, Carola Lemne, ett stort ansvar. Carola Lemne är nu vd för Svenskt Näringsliv. (DI) 

LUGN AVTALSRÖRELSE
På förhand varnade många för en stökig avtalsrörelse, men enligt Medlingsinstitutet har antalet medlingsuppdrag inte varit fler än vanligt, snarare tvärtom. (Ekot)

SLOPAT VISUMKRAV
På onsdag väntas EU-kommissionen föreslå slopat visumkrav för 80 miljoner turkiska medborgare. Men flera EU-länder varnar för massinvandring. Migrationsminister Morgan Johansson tillhör dem som vill ha en nödbroms. (Ekot)

AVSKAFFA HYRESREGLERINGEN
Hyresregleringen ökar skuldsättningen och gör att bostadsmarknaden fungerar sämre. Det finns stora vinster med att avskaffa den, skriver Johan Eklund, vd Entreprenörskapsforum, i en debattartikel. (DI)


NYHETSBREV


VECKANS AFFÄRERS SENASTE LISTOR

Kalendarium

SENASTE VA