Fotograf: The Rocketbook Wave / Press

Stoppa anteckningsblocket i mikron - så försvinner anteckningarna

The Rocketbook Wave är anteckningsblocket som för in dina anteckningar till mobilen. Mikra sen blocket så försvinner anteckningarna.

Anteckna. Mikra. Upprepa. Så beskriver Kickstarter-bolaget The Rocketbook Wave sin produkt.


The Rocketbook Wave möjliggör att på ett enkelt sätt föra in analoga anteckningar i mobilen och datorn. Efter att ha skrivit anteckningar eller ritat i blocket tar du ett foto med Rocketbooks app. Appen känner enkelt igen blocket och gör om dem till digitala filer.Genom att kryssa för vilka plattformar du vill få in anteckningarna på placerar appen automatiskt dessa där du vill ha dem. Appen förbättrar även anteckningarna och gör dem tydligare.

Så långt är alla med? Nu börjar magin. När blocket är fullt kan du enkelt ta bort alla anteckningar genom att lägga blocket i mikron och ställa en mugg vatten ovanpå. De speciella pennorna som man köper tillsammans med blocket använder en form av så kallat termokromiskt bläck, som blir genomskinligt när det värms. Ett annat sätt att få bort anteckningarna är att blåsa på dem med en hårtork.Boken kan användas om upp till tio gånger innan du behöver investera i en ny.
Produkten har i skrivande stund dragit ihop knappt 200 000 dollar, tio gånger mer än målet. Insamlingen håller på fram till april.

KOLLA IN ANDRA KICKSTARTERPRODUKTER:
Flaskan som lagrar vin och whiskey på några timmar
Matlådan som får Kickstarter att jubla - nådde finansieringsmålet på 6 timmar
Kickstartersuccén som sätter stopp för dina snarkningar
"Världens smartaste väckarklocka" ska hjälpa dig att göra slut med din snooze-knapp


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.