Intern kritik breder ut sig i V

Intern kritik i V mot budgetsamarbetet, Investor värnar om Ericsson och delningsekonomin granskas ur konsumentskyddssynpunkt.

V-KRITIK
Den interna kritiken mot Vänsterpartiets budgetsamarbete med regeringen breder ut sig. (Ekot)

BRA MED UK I EU
Förslaget till uppgörelse mellan EU och Storbritannien är en bra bas inför förhandlingarna. Det är oerhört viktigt för Sverige att Storbritannien stannar i EU, anser finansminister Magdalena Andersson. (DN)

INVESTOR VÄRNAR OM ERICSSON
Investor är långsiktig ägare i Ericsson och är berett att ta ett större ansvar i om Industrivärden säljer sina aktier i telekombolaget. (DI)

HOT MOT LÖNEMODELL
Märket och den svenska modellen utmanas men frågan är vad som ska komma i stället. Kaos hotar i den svenska lönebildningen, skriver fem förbundsordföranden i en debattartikel. (DN)

DELNING UNDER LUPP
Delningsekonomin växer i rasande fart men lagstiftningen släpar efter. En forskare har fått i uppdrag att granska konsumentskyddet. (DN)

FÖRSVARSLÄGENHET
Försvarsminister Peter Hultqvist har fått ett hyreskontrakt i en fastighet på Östermalm, ägd av Militärhögskolans bostadsstiftelse, vilket inte följer ändrade regler. (SvD)

OKLART LÄGE
Telia Sonera har två köpare till sin verksamhet i Nepal, men vem som egentligen står bakom den ena av köparna har Telia Sonera ännu inte fått klarhet i. (SvD)

LÖNETRYCK
Trycket i lönerörelsen ökar och Handels kommer att varsla om strejk om industrins parter sölar. (SvD)


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

För dig som prenumerant