Fotograf: TT

Deras superbilliga smartphone kostar 7 dollar

I veckan lanseras världens billigaste smartphone. Ringing Bells mobil ska kosta 7 dollar.

En av världens billigaste smartphones är på väg att lanseras. Det står klart efter att den indiska lokaltillverkaren Ringing Bells med hjälp från landets regering aviserat att man under veckan tänker rulla ut nya Freedom 251 för 500 indiska rupier, motsvarande cirka sju dollar. Det rapporterar Gadgets NDTV.

Den nya mobilen kommer att lanseras vid ett event på onsdag och är ämnad att hjälpa varenda invånare i Indien att bli uppkopplad.

Det exakta priset och mobilernas funktioner och egenskaper ska tillkännages i samband med lanseringseventet, sade bolaget. Flera ledande tjänstemän från regeringen förväntas finnas på plats vid presentationen.

Detta är inte första gången som Ringing Bells lanserar en superbillig mobil. Tidigare denna månad lanserades Smart101, som erbjuder 4G, för cirka 44 dollar.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST