ANNONS
Fotograf: Caroline Tibell

"Sluta säga att vi är bäst på jämställdhet - vi har fortfarande långt kvar!"

I veckans avsnitt av Talangpodden träffar vi Seher Yilmaz som är ordförande på Rättviseförmedlingen. Hon berättar om hur 90 000 människor gått samman för att se till att allt utrymme inte tillfaller vita män.

Seher Yilmaz är en av förra årets Supertalanger. I sin roll som ordförande på Rättviseförmedlingen är det upp till henne att försöka få ett stelbent näringsliv att öppna upp för jämställdhet och mångfald.

Följ Talangpodden på Itunes eller i Acast för att ta del av flera intressanta intervjuer med unga svenska supertalanger!

FÖRSTA AVSNITTET: "Vem som helst kan bli mer kreativ - så här gör du!"
ANDRA AVSNITTET: "Jag älskade mitt jobb - och därför brände jag ut mig"
TREDJE AVSNITTET: "Skolverket trodde jag drev en hemlig religiös sekt"
FJÄRDE AVSNITTET: Framtidsekonomen: "Vi måste sluta fråga oss vad robotarna inte kan göra"

Talangpodden

I Talangpodden lär vi känna några av Sveriges främsta Supertalanger

I varje avsnitt delar de med sig av sin personliga resa och tillsammans med Veckans Affärers Ulf Skarin resonerar de kring möjligheter och utmaningar i framtiden kopplat till karriär och arbetsliv. En halvtimme fylld av inspiration, karriärspepp och intressanta framtidsspaningar. 

Talangpodden presenteras av Veckans Affärer i samarbete med Unionen.


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.