Fotograf: Noah Berger/TT

Klagade på Elon Musk - fick sin Tesla-order struken

Riskkapitalisten Stewart Alsop skickade ett öppet brev med klagomål till Elon Musk. Kort därefter fick han besked om att hans order på en Tesla-bil hade strukits.

Klaga aldrig på Elon Musk, för du löper stor risk att få din beställning på en Tesla-bil borttagen. Fråga bara riskkapitalisten Stewart Alsop som efter ett klagomål inte så lång tid därefter fick besked om att hans order på en Tesla Model X blivit struken. Det skriver The Guardian.

Stewart Alsop hade skickat ett öppet brev till Tesla-grundaren där han klagade över lanseringseventet av nya Tesla Motors Model X.

Han blev minst sagt chockad över det efterföljande beskedet, medan Elon Musk verkade ta det hela med ro. På Twitter skriver Musk att det måste vara en fattig nyhetsdag ifall nekande av service gentemot en riktigt oförskämd kund får så pass mycket uppmärksamhet.

Alsop klagade i sitt öppna brev till Musk över att bland annat evenemanget hade startat sent och när det väl tog fart så låg fokus alltför mycket på säkerhetsfrågor. Vidare angav Alsop att salen var så fullproppad med människor att inte ens han, som hade placerat en deposition på sin bil, fick chansen att provköra fordonet.

Tesla Model X har varit schemalagd för leveranser 2013, men fram tills slutet av 2015 hade endast 208 bilar hunnits skeppas iväg till väntande kunder.


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.