41. Lukas Lundin

5 MILJARDER KR

Ålder: 57
Bor: Vancouver
Bolag: Lundingruppen

10 miljarder dollar för Lundin Mining, lika mycket för Lundin Petroleum och 5 miljarder för Lundin Gold. Det höga marknadsvärdet vill Lukas Lundin nå oklart exakt när, enligt en intervju i våras med Financial Post. I en DI-intervju med anledning av Sudananklagelserna gjorde han också klart att Lundin måste visa sig mer i Sverige så inte alla tror att ”… vi är elaka människor.” 

Gå tillbaka till miljardärslistan


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.