3. Hans Rausing

103 MILJARDER KR

Ålder: 89
Bor: Sussex
Bolag:Tetra Laval

Hans Rausing senior och hans hustru Marit har inte fått några stora rubriker trots att de donerar pengar till bröstcancer. Det har däremot sonen Hans Rausing junior efter att ha gift om sig med konstexperten Julia Delves Boughton och köpt ett hus för 384 miljoner kronor av Chelsea-ägaren Roman Abramovitj. Renoveringen har orsakat så mycket buller att rockikonen Mick Jagger plötsligt valt att flytta. 

Gå tillbaka till miljardärslistan


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.