71. Anna Bootsman Kleberg

3 MILJARDER KR

Ålder: 50
Bor: Ekerö
Bolag: Walleniusrederierna

Redarfamiljen Wallenius-Klebergs ägarbolag Soya har fått se tillgångarna växa till rekordhöga 23 miljarder under 2014. Margareta Wallenius-Klebergs två barn, Jonas Kleberg och Annika Bootsman Kleberg, har fått sin del av kakan. Annika köpte nyligen tillbaka familjens gamla sommarresidens i Hillersjönäs på Ekerö från Melker Andersson till reapris. 

Gå tillbaka till miljardärslistan


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.