60. Stefan Bengtsson

4 MILJARDER KR

Ålder: 43
Bor: Danderyd
Bolag: H&M

Dottersonen till H&M-grundaren Erling Persson fick stryk i pressen för sitt ägarskap i Mobillån i Sverige för ett par år sedan – företaget anklagades för ockerräntor och aggressiv reklam.
Han kunde konstatera i DI Weekend att det inte blir så bra när folk med ”dåliga ekonomiska förutsättningar utnyttjas”. Han har även tidigare uppmärksammats för att ha krockat en nyinköpt Koenigsegg efter arton timmar och vittnat i en mordhärva i pokerkretsar. 

Gå tillbaka till miljardärslistan


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.