47. Rutger Arnhult

4 MILJARDER

Ålder: 48
Bor: Lidingö
Bolag: Klövern, M2-Gruppen

Blev snabbast i Stockholm Marathon 2015 för IFK Lidingö friidrottsklubb med tiden 2.49.18. I startlistan representerade han Klövern där han nyligen minskat sitt innehav till 10,2 procent av kapitalet och 10,8 procent av rösterna. Detta är snabbt marscherat med tanke på att han så sent som i september flaggade för ett ökat innehav till 14,25 respektive 21,7 procent. 

Gå tillbaka till miljardärslistan


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.