40. Margareta Wallenius-Kleberg

5 MILJARDER KR

Ålder:78
Bor: Ekerö
Bolag: Walleniusrederierna

Om du har sett beridna högvakten i Stockholm har redardrottningen haft ett finger med i spelet – hon sitter i styrelsen för Föreningen och Stiftelsen för den beridna högvakten. Att hon brinner för hästar råder inget tvivel om. Hon har bland annat kläckt idén om hästambulanser som i dag används vid Solvalla och Täby galopp och hon har valts in i travsportens Hall of Fame för arbetet med Menhammars stuteri på Ekerö. 

Gå tillbaka till miljardärslistan


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.