34. Erik Paulsson

7 MILJARDER KR

Ålder: 73
Bor: Båstad
Bolag: Brinova

Meddelade vid Backahills kapitalmarknadsdag – som sker i Båstad parallellt med tennisturneringen Collector Swedish Open – att han ska sätta två nya fastighetsbolag på börsen inom ett år. Delar också ut stipendium till Årets entreprenör i Båstad där ett kriterium är djärvhet.

Frågan är hur djärv han var vid bygget av Nationalarenan i Solna – han åtalades för mutbrott, men friades senare. 

Gå tillbaka till miljardärslistan


För dig som prenumerant

VA Superkarriär:

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.