103. Thomas Karlsson

1,9 MILJARDER KR

Ålder: 50
Bor: Ullared
Bolag: Gekås

Den 16 maj åkte en kvinna fast i en kontroll efter att ha köpt en lampa för 249 kronor. I lampkartongen hade hon lagt ner bland annat tv-spelskontroller och andra varor för cirka 20 000 kronor. Den uppmärksammade stölden skedde i Torbjörn Bäcks och Thomas Karlssons lågprissuccé i Ullared som nyligen slog rekord med en dagskassa på 35,5 miljoner kronor en vanlig lördag i oktober. 

Gå tillbaka till miljardärslistan


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.