Fotograf: Susanne Kindt

Svenska supertalangerna fick just 100 miljoner nya användare på 10 månader

Sveriges främsta supertalanger fortsätter framåt i full fart. Nu har deras app fått 100 miljoner nya användare på bara 10 månader.

Svenska Truecaller fullkomligt stormar framåt och har under de senaste tio månaderna fått 100 miljoner nya användare. Läs hela historien om Truecaller här. Nu lanserar bolaget en ny funktion i appen, möjligheten att kunna tagga och därmed kategorisera olika telefonnummer.

LÄS ÄVEN: Vi söker Sveriges mest talangfulla - nominera till Supertalang 2016

Bolaget är ännu i ett stadie där man håller på att lansera funktionen men inom kort uppges användare kunna se resultatet där bland annat restauranger kommer att kategoriseras som just det. "Du kan tagga en kontakt baserat på en lång rad olika kategorier så som transport, bank, bar eller uteliv", skriver bolaget på sin blogg.

Bolagets sammanlagt 200 miljoner användare kommer i framtiden ha nytta av funktionen även när ett icke tidigare känt nummer ringer. "Över tid är vår vision att denna informationen ska förbättra våra användares förmåga att identifiera vem som kontaktar dem, varför och om vad. På så sätt kommer användarna att ha en bättre grund att stå på inför att ta samtalet eller inte", skriver vd och medgrundare Alan Mamedi i en kommentar.

HISTORIEN OM TRUECALLER: Sveriges främsta Supertalanger: Så fixar man en global succé

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST