Hon tar över Veckans Affärer

Nu är det klart! Veckans Affärer och VA.se får en ny chefredaktör.

Åsa Uhlin har utsetts till ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Veckans Affärer och VA.se. "Veckans Affärer är ett av Sveriges starkaste varumärke​n för affärsjournalistik. Det ska bli fantastiskt spännande att leda VA:​s​ publicistiska resa i magasinet, nyhetsbreven och på sajten​. Jag ser fram emot att få arbeta med redaktionen och utveckla nya ​digitala kanaler och samtidigt fortsätta att ​jobba med VA:s framgångsrika fokus på förändring och det nya näringslivet", säger Åsa Uhlin.

Åsa Uhlin är 49 år, ​j​ournalist och i dag ​förlagschef för Bonnier Ledarskap​, ​Bonnier Academy ​och Medibas. Åsa har tidigare en lång karriär ​som j​ournalist ​i olika arbetsledande roller ​och affärsutvecklare på redaktioner som Dagens Medicin, Finanstidningen och Dagens Politik.

Hon tar över efter Mikael Nestius, vd för Bonnier Business Media, som har varit ​ansvarig utgivare i tre år och ​nu senast också chefredaktör. Datum för tillträdande är inte helt klart än. "Åsa är den publicist och ​i​ntraprenör som vi behöver för att på allvar ta den digitala transformationen framåt. ​Hon har en perfekt profil med ​en erfarenhet som passar vår strategi", säger Mikael Nestius.

Veckans Affärer är Sveriges ledande affärsmagasin och VA.se är Sveriges snabbaste växande affärssajt. Snart lanseras även VAfinans.se i samarbete med ​T​yskland​s​ största finanssajt, Finanzen.net​. Veckans Affärer är en del ​av Bonnier Business Media Sweden​.


Med vårt NYHETSBREV missar du inget viktigt!

Kalendarium

MEST LÄST PÅ VA.SE

Senaste dygnet I veckan
  1. Så brädade han konkurrensen i ”världens hårdaste yrke” – slog alla rekord som dammsugarförsäljare
  2. Fick idén under sommarjobbet på McDonalds – nu tar hans bolag in en kvarts miljard
  3. Länsförsäkringar och Swedbank höjer bolåneräntor
  4. Affärsängeln bakom Malmös tech-succéer: ”Det är impact som gäller för mig nu”
  5. Tesla rasar på börsen efter beskedet att 3000 anställda sparkas
  1. Länsförsäkringar och Swedbank höjer bolåneräntor
  2. Fick idén under sommarjobbet på McDonalds – nu tar hans bolag in en kvarts miljard
  3. Svensk-brittiske miljardären: ”EU-kommissionen har lurat byxorna av Theresa May”
  4. SBAB går mot strömmen och sänker bolåneräntor
  5. Här är det klart vanligaste jobbet miljardärerna hade innan de blev snuskigt rika

För dig som prenumerant