Fotograf: VA, TT, Spotify/Montage

Vi söker Sveriges mest talangfulla - nominera till Supertalang 2016

Nu öppnar nomineringen till Veckans Affärers Supertalanger. Är du en Supertalang eller känner du en Supertalang? Tveka inte att nominera.

Jakten på Sveriges mest talangfulla ungdomar har satt igång och storbolag, intresseorganisationer, riskkapitalbolag, entreprenörshubbar, inkubatorer och universitet ska finkammas. Totalt ska 101 unga entreprenörer, uppfinnare, politiker och andra talanger utses.

Klicka här för att nominera dig själv eller någon annan. Supertalang kan den bli som är yngre än 40 år och inte har varit med på listan tidigare.

Sedan 2007 har Veckans Affärer utsett Sveriges Supertalanger och trycket är högt efter en plats på den åtråvärda listan. Bland tidigare Supertalanger utmärker sig bland annat Truecaller-grundarna Nami Zarringhalam och Alan Mamedi, Volumentals Caroline Walerud, Spotifys Daniel Ek och Sveriges yngsta minister, Aida Hadzialic. 

Sista datum för nominering är 22 november.

Klicka här för att nominera till Supertalangerna 2016.

Relaterade artiklar


För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST