VA.se var bland de första att lyssna på stjärnskottet Tove Lo.

Är du en trendsättare? Spotify har svaret

Spotify gör i dag mer än att agera musikspelare. Nu vill de hjälpa ängsliga hipsters att på riktigt kunna utropa "jag var först!".

Det är inte första gången Spotify släpper en webbtjänst som analyserar den musik du lyssnar på. Tidigare släppte musikbolaget exempelvis en tjänst som berättade för dig vilken musik du skulle ha lyssnat på under andra årtionden. Nu vill man dock rikta sig till de som älskar att vara först. Nya tjänsten Found them first berättar för dig vilka artister du lyssnade på innan de blev stora. Testa här.

MER OM SPOTIFY:
Rykte: Spotify kommer omfamna betalväggar - slutet för gratiskonton
Sveriges största techgestalter i bråk - "Spotify är onda"
Så står sig Apple Music mot Spotify

Relaterade artiklar


Nyhetsbrevet för det nya näringslivet:

Kalendarium

För dig som prenumerant

VA KVINNA PODCAST

BLOGG

Följ chefredaktören på klimatresan

Under 2019 utmanar Veckans Affärer sina läsare att minska sina affärsresor med flyg med hälften. Chefredaktör Åsa Uhlin håller koll på hur det går med det och sitt eget mål att flyga mindre på bloggen VA:s klimatresa.